Počkejte prosím...
V tuto chvíli se nelze přihlásit

studuj.vscht.cz

Nacházíte se: VŠCHT Prahastuduj.vscht.cz → Výzkumné skupiny studentů → Konzervace potravin

Konzervace potravin

Během dnů otevřených dveří se u nás na Ústavu konzervace potravin můžete těšit na prezentace laboratoří se zaměřením na optimalizaci stability, kvality a bezpečnosti potravin, technologii zpracování ovoce a zeleniny, technologii masa, balení potravin, autenticitu potravin a detekci falšování. Pro další informace navštivte naše webové stránky.

Vybrané přístroje našeho ústavu


Aktualizováno: 22.10.2014 12:50, Autor: Lukáš Vápenka

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha 2014
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum
zobrazit plnou verzi