Počkejte prosím...
Nacházíte se: VŠCHT Prahastuduj.vscht.cz → Studijní programy

Forenzní analýza a analýza potravin

Forenzní analýza a analýza potravin

Studijní program založený na důkladných znalostech jak chemie, tak biologie, s důrazem na analytické dovednosti. Absolventi jsou žádanými experty jak v praxi, tak ve výzkumu. V rámci programu si budete volit ze dvou specializací – Forenzní analýzy a Chemie a analýzy potravin.

 

POZOR: Z důvodu změn studijního plánu se liší předměty odkazované z této stránky od aktuálně vyučovaných. Na úpravě stránek se pracuje. PDF verze studijních plánů s opravenými daty.

Specializace - Forenzní analýza

Chceš rozumět principu identifikace jedinců pomocí DNA analýzy? Chceš odhalovat úmyslné otravy, či falšování potravin? Forenzní analýza je atraktivní obor (vyučovaný v ČR pouze na VŠCHT Praha) propojující základy kriminalistické praxe s vědeckým přístupem k řešení analytických problémů, soudním lékařstvím a základy právního systému. → více

Specializace - Chemie a analýza potravin a výživa

V rámci studia se seznámíte nejen se složením různých kategorií potravin, doplňků stravy a fytofarmak, získáte i zajímavé poznatky přírodních surovinách používaných pro jejich výrobu. → více

Detaily programu

Jazyk výuky Český
Doba studia 3 roky
Forma studia Prezenční
Místo studia Praha
Kapacita 150 studentů
Kód programu B302
Aktualizováno: 15.11.2018 16:18, Autor: Jan Kříž

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha 2014
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum
zobrazit plnou verzi