Počkejte prosím...
Nacházíte se: VŠCHT Prahastuduj.vscht.cz → Studijní plány

Microbiology

Doporučený studijní plán doktorského studijního programu

Předměty si student vybírá ve spolupráci se školitelem a výsledný studijní plán vždy podléhá schválení oborovou radou. Student si v případě souhlasu školitele a oborové rady může zvolit i předměty mimo seznam níže uvedených.

Minimální počet odborných předmětů (modul A + modul B): 4

Předměty modulu A

Jde o předměty charakteristické přímo pro studovaný program.

Minimální počet předmětů z modulu A: 1

Kód Název předmětu P/C/L Zakončení
AP320001 General Microbiology 3/0/0 Zk
AP320002 Molecular Mechanisms of Bacteria-Host Interactions 3/0/0 Zk
AP320003 Microbial Ecology 3/0/0 Zk
AP320006 Imunochemistry 3/0/0 Zk
AP320007 Advanced imaging techniques 3/0/0 Zk
AP320008 Research Trends in Biochemistry and Microbiology 3/0/0 Zk
AP320009 Biochemical Methods 3/0/0 Zk
AP320010 Food Microbiology 3/0/0 Zk
AP320012 Virology 3/0/0 Zk
AP320013 Industrial Microbiology 3/0/0 Zk
AP320014 Clinical Microbiology 3/0/0 Zk

Předměty modulu B

Jde o odborné předměty rozšiřující znalosti v oblastech, které jsou komplementární studovanému programu.

Minimální počet předmětů z modulu B: 1

Kód Název předmětu P/C/L Zakončení
AP143001 Advanced chemoinformatics 3/0/0 Zk
AP143002 Systems Biology 3/0/0 Zk
AP217003 Biological Wastewater Treatment and Reuse 3/0/0 Zk
AP240001 Environmental Toxicology and Ecotoxicology 3/0/0 Zk
AP240005 Top Trends Analysis of Environment 3/0/0 Zk
AP319003 Microorganisms in Biotechnology 3/0/0 Zk
AP319006 Environmetal Biotechnology 3/0/0 Zk
AP320005 Biophysical chemistry 3/0/0 Zk
AP320011 Experimental techniques of structural biology 3/0/0 Zk
AP323001 Gas Chromatography in Analysis of Foods and Natural Products 3/0/0 Zk
AP323002 Liquid chromatography in Analysis of Foods and Natural Products 3/0/0 Zk
AP323006 Strategies of processing of chromatographic and mass spectrometric data 3/0/0 Zk
AP323008 Recent trends in isolation and separation methods 3/0/0 Zk
AP323010 Special analysis of food and natural products 3/0/0 Zk
AP342005 Recent separation methods with mass-spectrometry detection 3/0/0 Zk

Předměty modulu C

Nepovinné předměty vyučované na celoškolní úrovni, zajišťující dovednosti mimo úzké odborné zaměření. Více informací na phd.vscht.cz

Aktualizováno: 10.1.2019 10:07, Autor: Jan Kříž

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha 2014
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum
zobrazit plnou verzi