Počkejte prosím...
Data pro 2018/2019

Technologie potravin

Studenti si mohou v 1. až 3. semestru jako volitelný předmět též zvolit tělesnou výchovu (N827001) nebo sportovní kurz (N827005).

1. ročník

Zimní semestr

Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
Povinné předměty
N321003 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob 2/1/0 Z+Zk 4
N322003 Mikrobiologie potravin a kosmetiky 2/1/0 Z+Zk 4
N322021 Procesní chemie potravin 3/2/0 Z+Zk 6
N322022 Fyzikální vlastnosti potravin II 2/1/0 Z+Zk 4
N324028 Principy úchovy potravin 2/1/0 Z+Zk 4
N352004 Odborný projekt programu technologie potravin 0/3/0 KZ 3
Povinně volitelné předměty ( zapisujete minimálně 2 z této skupiny )
N321015 Aplikovaná výpočetní technika 1/2/0 KZ 3
N322005 Hygiena a sanitace potravinářských výrob 2/1/0 Z+Zk 4
N324007 Základy managementu 2/1/0 KZ 3
N324009 Využití a likvidace odpadů zemědělsko-potravinářského komplexu 2/0/0 KZ 2
Volitelné předměty

Letní semestr

Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
Povinné předměty
N320071 Potravinářská biochemie 2/1/0 Z+Zk 4
N321020 Výroba potravin a nutriční hodnota 2/1/0 KZ 3
N324030 Provozní analýza potravin 2/1/0 Z+Zk 4
N352013 Technologie potravin oboru I 4/0/0 Z+Zk 5
N352014 Laboratoř oboru 0/0/8 KZ 5
N963020 Odborná praxe 0/0/0 Z 3
Povinně volitelné předměty ( zapisujete minimálně 2 z této skupiny )
N319034 Biotechnologické aplikace mikroorganismů 2/1/0 Z+Zk 4
N321021 Přírodní a modifikované polysacharidy 2/0/0 Zk 3
N322023 Tenzidy a detergenty 2/1/0 Z+Zk 4
N324031 Teorie spotřebitele 2/0/0 KZ 2
Volitelné předměty

2. ročník

Zimní semestr

Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
Povinné předměty
N324026 Balení potravin 2/1/0 Z+Zk 4
N324027 Systémy řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti 2/1/0 Z+Zk 4
N352009 Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin 0/0/5 KZ 3
N352015 Technologický projekt 0/8/0 KZ 7
N352016 Technologie potravin oboru II 4/0/0 Z+Zk 5
Povinně volitelné předměty ( zapisujete minimálně 2 z této skupiny )
N321016 Výpočetní metody a modelování v oboru 2/2/0 KZ 4
N322019 Chemie a technologie kosmetiky 2/1/0 Z+Zk 4
N322025 Probiotika a funkční potraviny II 2/1/0 Z+Zk 4
N324029 Autenticita a detekce falšování potravin 2/1/0 Z+Zk 4
Volitelné předměty

Letní semestr

Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
Povinné předměty
N963008 Diplomová práce 0/0/30 Z 30

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha 2014
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum
zobrazit plnou verzi