Počkejte prosím...
Data pro 2018/2019

Odborný projekt oboru kvalita a bezpečnost potravin

Kredity 5
Rozsah 0 / 0 / 7
Examinace KZ
Jazyk výuky čeština
Úroveň magisterský předmět
Garant prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.

Anotace

V rámci Odborného projektu oboru analýza potravin studenti vypracují literární rešerši zaměřenou na aktuelní poznatky v oblasti relevantní tématu diplomové práce.

Sylabus

1. Zadání projektu v oboru kvalita a bezpečnost potravin.
2. - 13. Individuální práce na projektu, konzultace.
14. Prezentace a obhajoba projektu.

Literatura

články v odborných časopisech

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha 2014
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum
zobrazit plnou verzi